موضوع مقاله

تاثیر سلامت جسم و روان در مشاغل

سلامت روان در محیط کار 

برای بسیاری از ما، کاربخش مهمی است از زندگیمان را به خود اختصاص داده است. جايي كه بيشتر وقتمان را مي‌گذرانيم، درآمدمان را از آن طريق به دست‌مي‌آوريم و با افرادي به واسطه آن فضا آشنا ميشويم و دوستي مي‌گزينيم. بنابراين داشتن يك شغل رضايت بخش مي‌تواند براي سلامت روان و رفاه عمومي شما مفيد باشد يا بهداشت روان شما را تهديد كند.

همه ما  چالش‌هایی را تجربه کردیم که در زندگی بر سر راه ما قرار می‌گیرند – گاهی اوقات این موضوع به کار مربوط می شود، مانند ضرب الاجل‌ها یا سفر‌های کاری و سایر موارد – که سلامتی ما، روابط ما، یا شرایط ما را متاثر خود می‌کند.

توجه به سلامت روان در محیط کار، امری ضروری است. برای همین همه‌ی سازمان‌ها باید به سلامت روانی اعضای خود توجه و برای آن برنامه‌ریزی کنند. چرا که تجریه نشان داده است، شرکت‌های بسیاری به دلیل غفلت از این سطح از رفاه اعضا و اهمیت ندادن به سلامت روان، با مشکلاتی اساسی مواجه شدند و به شکل محسوسی بهره‌وری را کاهش داده‌ است. ارتقای سلامت روان در محیط کار به تعامل کارمندان مدیران نیاز دارد. مدیران باید نیازهای کارمندان و عوامل سلامت روان آنها را بررسی کنند و کارمندان هم  پیشنهادهایی برای ارتقای سلامت روان ارائه دهند.

سلامت روان چیست؟

سلامت روان حالتی از رفاه است که در آن فرد می‌تواند با استرس‌های روزمره کنار بیاید، به نحوی سازنده کار کند، به پتانسیل کامل خود دست یابد و به جامعه خود کمک کند. سلامت روان، همراه با سلامت جسمی و رفاه اجتماعی، جزء ضروری سلامت کلی است. همچنین ذکر این نکته مهم است که سلامت روان بیش از عدم وجود بیماری روانی است.

شما می‌توانید بدون داشتن بیماری سلامت روانی ضعیفی داشته باشید و همچنین با یک بیماری روانی می توانید از سلامت روانی خوبی برخوردار شوید. ما معتقدیم سلامت روان و عملکرد انسان دو هدف مجزا نیستند، بلکه دو بخش از یک معادله هستند و همراه باهم انسان را شکوفا می‌کنند. در دنیای امروز، سلامت روان کارمندان باید اولویت اصلی مشاغلی باشد که به دنبال استخدام کارمندان با عملکرد بالا هستند.

به طور خلاصه، پنج نکته کلیدی در مورد سلامت روان عبارتند از:

  • سلامت روان بیش از فقدان بیماری روانی است.
  • بدون سلامت روان نمی توانید سلامت جسمانی داشته باشید.
  • سلامت روان به مقابله با استرس کمک می کند.
  • عملکرد انسان و سلامت روان دست به دست هم می دهند.
  • سلامت محل کار باید در اولویت قرار گیرد.

اهمیت بحث سلامت روان در محیط کار

 سلامت روانی مثبت بسیار مهم است زیرا به افراد اجازه می دهد با چالش‌ها، و شکست های زندگی خود، چه در محل کار و چه در خانه، کنار بیایند.

سلامت روانی مثبت در محل کار به گروه کمک می‌کند هنگام تغییر نقش‌ها و مسئولیت‌ها چابک‌تر عمل کنند. یادگیری چگونگی مواجهه با چالش‌های محسوس کاری و شغلی، به کارکنان در جهت شکوفا شدن کارکنان، استرس مدیریت و انعطاف کمک می‌کند. همچنین در نهایت، به هر فردی اجازه می دهد تا به بالاترین پتانسیل خود برسد.

ایجاد فضای امن برای کارکنان در همه سطوح برای برقراری ارتباط آشکار و بدون تبعیض بسیار مهم است. بدون این، شما در معرض خطر از دست دادن بازخورد ارزشمندی هستید که می تواند به شما در حفظ استعدادهای ارزشمند کمک کند.

سلامت روان در شناخت احساساتمان تاثیرگذار است و یاد می‌دهد که چگونه آنها را درست ابراز و مهار کنیم. همچنین می‌توانیم با دیگران تعامل داشته باشیم، با آنها همدلی کنیم و اصول مهارت‌های اجتماعی و شناختی را یاد بگیریم. کارمندانی که از نظر روانی سالم هستند:

  • مسئولیت‌هایشان را می‌پذیرند؛
  • با تغییرات کنار می‌آیند؛
  • چالش‌های سخت کاری را پشت‌سر می‌گذارند؛
  • در سازمان رشد می‌کنند؛
  • انعطاف‌پذیر هستند؛
  • استرسشان را مهار کنند.
 

۷ بُعد سلامت کارمندان

پیش از آن که ببینیم اهمیت سلامت جسمانی کارمندان چیست، بیایید بررسی کنیم که ابعاد سلامت کارمندان چیست؟ تعریف تندرستی و سلامت همکاران در سازمان با چه معیارهایی مشخص می‌شود؟ باید بپذیریم که دغدغه اصلی چیزی بیش از سلامت جسمانی است؛ با اینکه به‌طبع روی سلامت جسمی نیز تأثیر زیادی می‌گذارد. TINYpulse، پس از بررسی تحقیقات و مقالات و دیدگاه‌های بسیاری از کارشناسان حوزه سلامت، سلامت کارمندان را به ۷ بُعد اصلی تقسیم کرده است:

  1. رفاه عاطفی
  2. سلامت محیط
  3. رفاه فکری و سلامت روان در محیط کار
  4. رفاه شغلی
  5. سلامت جسمانی
  6. رفاه اجتماعی
  7. سلامت معنوی

با بررسی هرکدام از این ابعاد و باتوجه به روش‌های کاربردی حل مسأله برای هریک از این مسائل، می‌توانید به همکاران کمک کنید تا با چالش‌های کم‌تری روبه‌رو باشند و درنتیجه، از هزینه‌های هنگفتی که سازمان شما در برابر عدم سلامت آن‌ها باید بپردازد، جلوگیری کنید. توجه داشته باشید که برای ارزیابی درست و منطقی و یافتن نقاط ضعف سلامت کارمندان، باید به‌طور حتم از الگوهای سنجش سلامت حرفه‌ای استفاده کنید و پس از ارزیابی دقیق آن‌ها، به دنبال روش‌های رفع معضلات باشید.

علت اهمیت سلامت جسمانی کارمندان در محیط کار چیست؟

حالا بیایید ببینیم که علت اهمیت سلامت جسمانی کارمندان در محیط کار چیست؟ لازم است بدانید که سلامت ضعیف کارکنان منجر به کاهش سطح مشارکت آن‌ها در فعالیت سازمان می‌شود. تحقیقات نشان داده است وقتی کارمندان بر این باورند که سازمانشان به رفاه و سلامت آن‌ها اهمیت می‌دهد، ۳۸ درصد بیشتر درگیر کار می‌شوند.

  • بیشتر غیبت کارمندان بر اثر عدم سلامت آن‌ها اتفاق می‌افتند

براساس گزارش انجمن مدیریت منابع انسانی، ۴۷ درصد از غیبت‌های کارمندان به‌علت استرس و بیماری‌های شخصی اتفاق می‌افتد. این آمار تقریباً دو برابر غیبت براساس مسائل خانوادگی و حوادث غیرمترقبه است. برای همین است که اهمیت سلامت جسمانی کارمندان مورد توجه قرار می‌گیرد.

  • سلامت ضعیف روحی کارمندان می‌تواند بهره‌وری آن‌ها را کاهش دهد

حتی اگر کارمندان باوجود ناخوش بودن، در محل کار حضور پیدا کنند و مرخصی نگیرند، برآیند کاری آن‌ها منفی خواهد بود؛ زیرا قادر به تمرکز برروی کار خود نیستند. برای همین است که سلامت روانی همکاران مورد توجه است. یکی از مسائل روحی و روانی کارمندان، نشخوار ذهنی است که در مقاله اورثینک چیست راه حل آن را بیان کردیم.

  • فرسودگی شغلی را جدی بگیرید

مسأله‌ای که کم‌تر مورد توجه قرار می‌گیرد، فرسودگی شغلی است؛ چراکه برای کارمندانی که به شکل حضوری در سازمان فعالیت می‌کنند، با تمرکز بر عوامل احتمالی فرسودگی شغلی و ایجاد محیطی شاد و پرانرژی، می‌توانید به کارمندان کمک کنید که در محیط کار، شادتر و فعال‌تر باشند، ولی این امر برای کارمندانی که دورکاری می‌کنند، کار آسانی نیست.

یکی از راه‌های ارزیابی جنبه‌های مختلف سلامت پرسنل، استفاده از فرم‌های نظرسنجی سلامت است. فرم پرسشنامه سلامت جسمی و روانی کارمندان که توسط سیمپل اچ آر تهیه شده است، به شما کمک می‌کند تا میزان فرسودگی شغلی کارمندان خود را بسنجید. همچنین در مقاله حفظ سلامت روانی کارکنان در دوران کرونا به ارائه راه حل‌هایی در این رابطه پرداخته‌ایم.)

تاثیر شغل بر سلامت ذهن و جلوگیری از پیری مغز

با این بخش از دلگرم همراه باشید تا از تاثیر شغل ها بر سلامتی شما بیشتر آگاه شوید.

مقدمه

نهاد خانواده يکي از مهمترين نهادهاي اجتماعي است که سلامت يا عدم سلامت جامعه را موجب مي شود و در بقاء جامعه و حفظ سنت ها، ارزشها و روابط خويشاوندي نقش مهمي ايفا مي کند. بنابراين فراهم آوردن زمينه هاي مطلوب و امکانات لازم براي داشتن خانواده اي سالم به منظور ساختن جامعه اي سالم ضروري بنظر مي رسد.

يکي از مهم ترين پارامترهاي موثر در دوام و بقاء خانواده تامين مخارج و مايحتاج آن خانواده است و اشتغال سرپرست خانواده علاوه بر اين که موجب مي شود درآمد لازم براي امرار معاش خانواده فراهم گردد از بروز مشکلاتي هم چون بزهکاري، سرقت، اعتياد، فحشا و…که در اثر فقر و بيکاري بروز مي نمايد نيز جلوگيري گردد، علاوه بر اين استقلال خانواده را در زمينه هاي مختلف به ارمغان مي آورد که اين استقلال بر افراد خانواده و مخصوصاً کودکان تأثير بسزايي دارد تا بتوانند اعتماد به نفس و اتکاء به خود و سخت کوشي را بياموزند.

بعبارت ديگر کار کردن و داشتن شغل از ضروريات فردي و اجتماعي است و هر انساني سرانجام بايد عهده دار شغلي شود تا بتواند علاوه بر اداره زندگي خود به جامعه نيز خدمت نمايد. از ديدگاه تمام اديان، کار کردن از واجبات است. و هر کس مالک و صاحب نتيجه کارش مي باشد. دوام جامعه نيز به ميزان کار افراد بستگي دارد و جوامعي بيشتر پيشرفت مي کنند که افراد آن در اشتغال و کارآفريني کارآمدتر باشند.اينجاست که نقش قانون گزاران، مسوولين و کارآفرينان در جامعه برجسته تر مي شود.

مفاهيم و اصطلاحات تاثیر شغل ها بر سلامتی شما

  • سلامت روان

سلامت رواني هيچگاه با فهرست يا خصوصيات ثابت يا ويژگيهاي معين تعريف نشده است. طبق تعريف فرهنگ روانشناسي آرتور (1985) واژه سلامت رواني براي افرادي به کار مي رود که عملکردشان در سطح بالايي از سازگاري هيجاني و رفتاري است و نه در مورد افرادي که صرفاً بيماري رواني ندارند.از نظر کاپلان و سادوک ( 1989) سلامت رواني آن حالت بهزيستي است که افراد قادر مي باشند براحتي درون جامعه اشان عمل کنند و پيشرفتها و خصوصيات شخصي برايشان رضايت بخش باشد. سلامت روان قدرت آرام زيستن و با خود و ديگران در آرامش بودن است، آگاهي از درون و احساسات خويش است، قدرت تصميم گيري در بحرانها و مقابله با فشارهاي زندگي است.

تاثیرات شغل بر سلامت روان و مغز

 

 

پیامد های حاصل از بهداشت روانی ضعیف

اگر اهمیت بهداشت روانی در محیط کار دست کم گرفته شود، نتایج جبران ناپذیری به همراه خواهد داشت. چهار پیامد حاصل از سلامت روانی ضعیف در محل کار عبارت هستند از:

1. عدم تمرکز کافی

سلامت روان ضعیف باعث می‌شود فرد احساس بی انگیزگی و عدم تمرکز کند. وقتی انسان‌ها مشکلات روانی دارند، ذهن آن‌ها سرگردان می‌شود. همچنین افراد روی مشکلاتشان متمرکز می‌شوند. در نهایت باعث می‌شود بر روی کار خود تمرکز کافی نداشته باشند.

2. میزان عملکرد شغلی

وقتی احساس ناراحتی می‌کنیم، دستیابی به مهارت‌های رفتاری که نیاز به خلاقیت و انعطاف پذیری دارد چالش برانگیز است. بدون این مهارت‌ها، ما منابع روانی کافی برای عملکرد مناسب در شغل خود نخواهیم داشت.

3. برقراری ارتباط

وقتی از نظر عاطفی احساس خوبی نداشته باشیم، برقراری ارتباط خوب بسیار دشوار است. نبود بهداشت روانی در محیط کار ممکن است منجر به برداشت اشتباه یا واکنش بیش از حد به همکاران شود.

4. قدرت تصمیم گیری

کمبود اهداف سالم سازی محیط و فضای روانی کار، می‌تواند منجر به عدم کنترل افکار منفی و قدرت تصمیم گیری ضعیف شود. تصمیم ‌گیری ضعیف ممکن است منجر به از دست دادن جلسات مهم کاری، دیر رسیدن به قرارهای کاری و عدم تعهد به سیاست‌های سازمان شود.

تاثیر عوامل روانی محیط کار بر روی شاغلان

سلامت روانی مدیران و سلامت روان کارگران بر روی بازدهی کارآیی بسیار موثر است. اگر یک مجموعه می‌خواهد سود بیشتری داشته باشد، مهم است که به برقراری بهداشت روانی در محیط کار توجه شود. اهمیت بهداشتی روانی در محیط کار باعث بهبود عملکرد کارکنان، افزایش بازدهی و سود بیشتری، حفظ سلامت جسمانی، افزایش توجه و تمرکز و… می‌شود. همچنین باعث کاهش چالش های سازمانی و ضررهای مجموعه می‌شود. در ادامه به چند عاملی که در صورت عدم توجه به سلامت روان در محیط کار به وجود می‌آید، اشاره شده است:

1. مورد حمایت قرار نگرفتن کارکنان

در شرکت هایی که مدیران از کارکنان خود حمایت نمی‌کنند، سطح سلامت روان کارگران بسیار پایین‌ می‌آید. مدیران در این فضای کاری منابع کافی در اختیار کارکنانشان قرار نمی‌دهند و فقط از آن‌ها توقع بیجا دارند.

دو شرکت متفاوت را در نظر بگیرید که به ‌تازگی کارکنانی جذب کرده‌اند. مدیر شرکت اول شرح دقیقی از وظایف به کارکنان جدید ارائه می‌‌دهد و همه‌چیز را برای آن‌ها شفاف سازی می‌کند. بنابراین نیرو جدید با آرامش و بدون استرس مشغول انجام مسئولیت های خود می‌شود.

در شرکت دوم، مدیر فقط توضیحات خلاصه واری درباره موقعیت شغلی می‌دهد و کارمند را در میان انبوهی از ابهامات رها می‌کند. این کارمند با فشار روانی بالا و استرس زیاد مشغول به فعالیت می‌شود. همچنین همیشه نگران است که بخشی از وظایف خود را انجام نداده باشد و به این خاطر جریمه شود.

در مثال بالا، سطح سلامت روان در محیط کار شرکت اول در درجه بالاتری از شرکت دوم قرار دارد.

2. سوء عدم تعادل

تعادل در زندگی باعث می‌شود تا کمبودهای یک بخش در دیگری جبران شود. اما زمانی که فرد احساس کند، وظیفه های مختلفی که دارد در محیط کار و خانواده با هم تداخل دارند و باعث اختلال می شود، احساس تعارض بین کار و زندگی به وجود می‌آید.

این تداخل، باعث آسیب به عملکرد فرد در محیط خانه و کار می‌شود و همین طور سلامت روان او را در معرض خطر قرار می‌دهد. کاهش کارآمدی، احساس درماندگی، کاهش تعهد شغلی و کاهش رضایت شغلی، همگی این موارد از آثار سوء عدم تعادل بین کار و زندگی است. این تداخل نشان دهنده نادیده گرفتن اهمیت بهداشت روانی در محیط کار خواهد بود.

3. تبعیض و نقض حقوق کارکنان

اگر در فضای کاری مسائلی مانند تبعیض بین کارکنان یا نقض حقوق آن‌ها صورت بگیرد، باعث ایجاد مانعی برای سلامت روان کارگران می‌شود. مسائلی مانند ترس از دست دادن موقعیت شغلی، مشارکت نداشتن سایر کارکنان در کارهای گروهی، مورد تمسخر قرار گرفتن از سوی همکاران، عدم ارتقای شغلی و… می‌تواند به صورت مستقیم بر سلامت روان کارگران تاثیر بگذارد.

 

 

 

راهکارهایی برای بهداشت روان در محیط کار

بهداشت روان در محیط کار بسیار مهم بوده و برای حفظ سلامت روان کارکنان، انجام کارهایی بسیار اساسی است. ایجاد فضاهایی سالم و حامی برای کارکنان، می‌تواند به مدیران کمک کند تا بهداشت روانی در محیط کار را بهبود بخشند. در ادامه به بررسی راهکارهایی در این زمینه می‌پردازیم:

محققان بهداشت عمومی می‌توانند…

محققان بهداشت عمومی اهمیت بسیاری به‌سلامت روان در محیط کار می‌دهند. برنامه‌های سلامت روان به کاهش استرس، افزایش رضایت و فرصت های شغلی و بهبود کارایی کارکنان کمک می‌کنند. این افراد، محیط‌های کاری را ارزیابی کرده و سپس برنامه‌های تشویقی و آموزشی را برای بهبود بهداشت روان در محیط کار ارائه می‌دهند.

یکی از روش‌هایی که محققان بهداشت عمومی می‌توانند از آن استفاده کنند، ایجاد کارت امتیاز سلامت روان است. این کارت امتیاز به کارفرمایان کمک می‌کند تا محیط کار خود را ارزیابی کرده و حوزه‌هایی که نیاز به مداخله دارند را شناسایی کنند. همچنین، برنامه‌های آموزشی برای آموزش صاحبان کسب‌وکار درباره این که چگونه یک نیروی کار بهداشت روانی را داشته و حفظ کنند، نیز می‌توانند توسط این محققان ارائه شود.

به‌طورکلی، محققان بهداشت عمومی می‌توانند با تحقیقات و برنامه‌هایی که ارائه می‌دهند، به بهبود سلامت روان در محیط کار کمک کنند. این اقدامات تأثیرات مثبتی روی کارکنان و عملکرد شرکت‌ها دارد و بهبودهای قابل ملاحظه‌ای در سطح سلامت روانی و روان‌شناختی کاربران خواهد داشت.

کارفرمایان کسب‌وکارها می‌توانند…

محیط کاری سالم و دوستانه یکی از عوامل مهم در بهبود عملکرد و رضایت کارمندان است. به دلیل اهمیت این موضوع، کارفرمایان می‌توانند نقش مهمی در بهبود سلامت روانی کارمندان ایفا کنند. در ادامه، به تحلیل چند راهکار اساسی برای بهبود بهداشت روان در محیط کار پرداخته و نقش کارفرما در این مسئله بررسی می‌شود:

  • تشویق به خودمختاری کارمندان: یکی از اصول اساسی در بهبود سلامت روانی کارمندان، تشویق به خودمختاری آن‌ها است. کارمندانی که احساس آزادی دارند، ارزش بیشتری داشته و احتمالاً بهتر می‌توانند معنی کار خود را پیدا کنند. کارفرما می‌تواند این اصل را با ایجاد شرایط مناسب برای خودمختاری کارمندان، حمایت کند.
  • آموزش به کارمندان و مدیران: آموزش در مورد شیوه‌های اساسی سلامت نیز یکی از راهکارهای اصلی برای بهبود سلامت روانی در محیط کار است. کارفرمایان می‌توانند کارگاه‌های آموزشی در مورد حل مشکل، اولویت‌بندی، تعیین اهداف و مراقبت از خود برگزار کنند تا کارمندان تصمیم‌هایی بگیرند که به‌سلامت روانی آن‌ها کمک کند.
  • بحث در مورد سلامت روانی: بحث و گفتگو در مورد سلامت روانی و احساسات کارمندان نیز سبب بهبود روان می‌شود. این امر مهم است که به کارمندان یادآوری شود که این احساسات طبیعی هستند و همه باید با آن‌ها مقابله کنند. حتی کارفرما می‌تواند روزهای سلامت روانی برای کارمندان برگزار کند تا استراحت کنند و دوباره انرژی بگیرند.
  • ایجاد محیطی آرام: کارفرما می‌تواند با ایجاد نقاط آرامش در سرتاسر دفتر برای کارمندان جهت کاهش استرس قدم بردارد.
  • اجرای برنامه‌های بهبود سلامت: ادغام آموزش بهبود سلامت در محل کار، تقویت سپاسگزاری در محل کار و ایجاد برنامه‌های بهبود سلامت نیز اقدامات مهمی هستند که کارفرما می‌تواند برای نیل به این موضوع انجام دهد.

 

 

اهمیت سلامت روان در محل کار

محل کار جایی است که بسیاری از افراد هر هفته بیشتر ساعات بیداری خودشان را در آن می گذرانند. اغلب ساختاریافته ترین و کنترل شده ترین محیط در زندگی افراد همین محیط کاری آن ها است. به این ترتیب، محل کار یک محیط حیاتی برای بهبود و حمایت از سلامت روان افراد است. باید بدانید کمک به کارکنان برای مدیریت استرس شغلی که به طور روزانه تجربه می کنند و مقابله با چالش های اجتناب ناپذیری که بر سلامت روان آن ها تأثیر می گذارد نیاز به هزینه، زمان و انرژی دارد. اما شواهد تجربی و نتایج تحقیقات نشان می دهد که هزینه نکردن برای رفاه روانی کارکنان اغلب بسیار هزینه بیشتری برای سازمان به بار می آورد. بر اساس بررسی روانشناسان صنعتی و سازمانی کارمندانی که سطح استرس بالایی را در محل کارشان تجربه می کنند، بیشتر احتمال دارد از کار خود دست بکشند و استعفا بدهند یا در حین کار تعهد کمتری از خود نشان دهند، که می‌تواند بر نتیجه عملکرد سازمانی افراد تأثیر منفی بگذارد. یک تحلیل در سال 2017 در آمریکا نشان داد که هزینه تخمینی استرس شغلی ممکن است به 187 میلیارد دلار برسد که 70 تا 90 درصد از این ضررها ناشی از کاهش بهره‌وری است. پس می توان گفت بی توجهی به موضوع سلامت روان کارکنان می تواند با تاثیر مستقیم بر کاهش بهره وری سازمانی ضرر های زیادی را به سازمان های ایرانی وارد کند.

بررسی سلامت روان کارکنان

میزان سلامت روان کارکنان که گاهی اوقات به واسطه محیط های کاری استرس زا یا غیرحمایت کننده کاهش می یابد، می تواند به همان اندازه برای کارفرمایان پرهزینه باشد. مرکز بهداشت روانی محل کار بنیاد انجمن روانپزشکی آمریکا گزارش داده است که هزینه افسردگی به تنهایی برای اقتصاد ایالات متحده بیش از 210 میلیارد دلار به صورت سالانه ضرر وارد کرده است که این امر به خاطر افزایش غیبت های شغلی کارکنان و کاهش بهره وری سازمانی است. بنا به تحقیقات افسردگی برای کارفرمایان 17 دلار به ازای هر کارمند در سال به خاطر پرداخت های مربوط به مرخصی از کار افتادگی هزینه دارد. افراد مبتلا به اضطراب و افسردگی نیز بیشتر در معرض مشکلات بالقوه پرهزینه سلامت جسمانی خود هستند. در ایران آمارهای دقیقی در این زمینه تولید نشده است. بنا به برخی از گزارش ها فقط در شهر تهران حدود به ۳۴ درصد از جمعیت دارای افسردگی می باشند. برخی از آمارها (لزوما دقیق نیست) از درگیری حدود نیمی از مردم ایران با افسردگی خبر می‌دهند. رییس انجمن علمی روانپزشکان ایران می‌گوید افزایش افسردگی در میان دانشجویان بیش از دیگر افراد کشور می باشد.

 

 

لطفاً برای تکمیل این فرم، جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال کنید.
نام

پیام ارسال کنید

با ما در ارتباط باشید !

درباره ما :

ما از نوآوری و پیشرفت های جدید در فناوری و تجارت حمایت می­کنیم، ما خدماتی را ارائه می دهیم که سلامت، ایمنی، کیفیت و مدیریت را بهبود می­بخشد. به این ترتیب ما به موفقیت بیشتر مشتریان و ذینفعان خود کمک می­کنیم و همچنین عملکرد ما موجب اعتماد بیشتر به محصولات و خدمات ارائه دهندگان و ایجاد زنجیره های ارزش افزوده جهانی در جریان کالا می­گردد، تلاش ما کیفیت بالاتر زندگی را ایجاد می­نماید.

خدمت ما :

توسعه راه حل هایی برای رشد و ارتقاء سازمان ها به صورت پایدار است، ما معتقدیم که پیشرفت های اجتماعی و اقتصادی به طور ذاتی باهم در تعامل هستند.

پیوند مفید :

ما عملکرد محور هستیم و مسئولیت های خود را می­پذیریم و اشتباهات را فرصت هایی برای انجام بهتر آن در نظر می گیریم،جهت گیری عملکرد های ما، مرجع رضایت مشتریان و موفقیت کار ما است.

تماس با ما :

آدرس: میدان هفت تیر، خیابان بهارشیراز، خیابان سلیمان خاطر، ساختمان 37 طبقه 5 واحد 1
تلفن: 02188847964 – 02188847669